Nytår 2019

 

Håber at finde tilstrækkeligt fodfæste i 2019 til igen at få struktur i livet og på det kreative samt finde et leje hvor sorgen over tabet af min elskede søn bedst håndteres.

 

 

 

 

Finde en accept af at leve med og i sorgen. Det er ikke let og jeg er fuldt ud klar over at den aldrig overvindes. Har stor støtte fra uselviske mennesker med begge ben på jorden der vil mig det godt, og det er jeg dybt taknemmelig for.

 

Tog mig sammen en tidlig morgen lige før nytår og gik i sykælderen for at klippe en ny taske i ternet uld. Ikke fordi jeg mangler tasker der ligger klippede og klar til at sys, dem er der en del af. Trængte bare denne søvnløse morgen at lege lidt med stof og en saks.

Derfor klippede jeg en ny taske der skal fungere som en combi med en inderdel der kan tages ud eller sættes i efter behov – en indsats til mit kamera og lettere tilbehør.

Er sikker på at kameraet vil synes om at få en lidt kærligere behandling end bare at blive kastet over skulderen uden beskyttelse for vejr, vind og diverse stød. Det bliver brugt dagligt og selvom jeg har drømme om at få et spejlrefleks på sigt, så fungerer mit powershot fantastisk, og passer min hjerne ganske glimrende da der næsten ingen indstillinger skal tages før der trykkes på knappen.

Det er ganske rart ikke at skulle bruge hovedet…

 

 

 

 

Godt nytår til alle og er du interesseret så skriver jeg oftere på denne BLOG

/Hanne