Kjolen der forhindrede igangsættelsen af oprydning

Gik i sykælderen for at tage fat på den enorme udsmidning og oprydning der skal til for at komme videre. Men jeg faldt over et stykke jersey og fik lyst til at være kreativ for første gang i lang tid. Det vil sige lige så kreativ som en anden håndværker der skal gøre noget for sig selv – det skal helst gå lynhurtigt så det man laver er færdig på et øjeblik – det holdt også stik!

Klippede og syede en ‘rend i haven kjole’ på under en time :))

 

 

 

 

Og i stedet for at rydde op tog jeg et par billeder i stedet for og skyndte mig op for at lave det her blogindlæg så jeg selv kan reminde mig om at der skal bruges lidt mere tid i sykælderen… men undskyldningen pt er at der er enormt varmt og fugtigt i vejret til at bruge tid på det i dag :))

Men den dag jeg har fået kigget indholdet af min sykælder igennem og som kan fylde en mellemstor eller større Stof2000 forretning, melder jeg ud om noget af det bliver sat til salg på DBA eller om jeg giver det til Kirkens Korshær genbrugsforretning. Det er jo sin sag at komme igennem titusinder af knapper, bånd og alt muligt andet spændende tilbehør samt stof, stof og atter stof.