Har syet ny taske

Fik taget mig sammen og syede mig en ny taske. Ikke fordi jeg mangler nogen at sy færdige for jeg har da mere end tyve tasker klippede og klargjorte tasker der kun mangler at komme igennem symaskinen… men de ligger skam fint og venter på en god dag i sykælderen ;))

Hev et stykke ternet ud fra reolen samt en kraftig bomuld med jaquardvævede “Fleur de Lys” i en fin petroleumsblå farve der matcher en enkelt stribe i ulden. Så blev der klippet en taske.

Købte forrige år et symønster hos Stof 2000 – Bumbag. Har syet et par stykker før men det tegnede mønster var pist væk, hvilket ikke er så underligt for de som har set min proppede hylder, reoler og kasser af både stof og mønstre. Det skal lige siges at jeg normalt har styr på det, men åbenbart ikke her! Så jeg tegnede igen igen, med de tilretninger som originalmønsteret kræver. Stof 2000 har ok mønstre men de skal altid tilrettes med et eller andet. Jeg har tilføjet lomme med lynlås i foret samt yderligere en inderlomme. Derudover så skal stropholderne, for at de kan sidde mere perfekt, skæres på skrå.

Havde udover de lommer jeg har nævnt også tegnet en skjult lynlåslomme på bagstykket, men blev lidt doven, så jeg syede bare videre uden denne… næste gang – næste gang ,))

Syede og syede og wupti så var tasken færdig… øh nej! Det går altså ikke at se på mit lille sykælder TV mens jeg syr – det går galt! Glemte at sætte stropholderne på skrå så det var en ommer. Frem med en opsprætter og så kom der styr på dem.

Så blev den færdig :))