Hæklerier, Chili og ny hjemmeside

Min nye hjemmeside er stadig under konstruktion. Har dog ikke lige haft tid til at arbejde med et par detaljer som driller…men snarest muligt erstatter jeg denne med nuværende.

På havefronten har jeg i år for første gang selv sået chilifrø – 10 forskellige sorter. Så hvis alt går vel står jeg med 50 planter om kort tid. Har sået dem i en en spirekasse fra IKEA jeg købte i sommer.

Efter jeg såede frøene blev jeg opmærksom på dette vidunder Garland Mini Drivhus – Grow Station. Spirekassen fra IKEA bliver helt klart udskiftet med denne for sådan en ønsker jeg!

Er virkelig kommet i hækle humør og faldt over flere skønne hæklede Hello Kitty i Peter Plys kostumer. Har gemt links på min Pinterest.

Har gang i flere hæklerier på en gang. Skulle jo nødigt kede mig ;))

Fandt et diagram som jeg skal bruge lup for at aflæse, så denne er jeg gået i gang med at oversætte til hæklesprog og samtidig begyndt at snørkle med.

Herudover er jeg også i fuld gang med at producere til hæklenåle etuier i hør. Klippede små stumper af de farver jeg har og hækler ud fra de farver.

Gik lidt amok her den anden dag i Anita Garn – hun har så længe lager haves Mayflower 8/4 bomuldsgarn til kr. 10,00 pr. nøgle. Har altid synes det var det bedste bomuldsgarn man kan finde, så der kom nogle nøgler med hjem.

Sidste nye på stammen af igangsatte hæklerier er denne kopi mini udgave af Lalylala fra Lityfa

Du kan også købe original hækleopskrifterne hos Lalylala.

Flere gode links til gratis hækleopskrifter er denne her side Happy Berry . Du skal oprette en profil men så kan du også hente opskriften på Amigurumi Bunny helt gratis- de er så søde!

God lørdag :))

Skriv et svar