De små trin for trin…

Små indsatser her og der hjælper i sorgen, men der er meget lang vej endnu.

At himlen er blå og solen skinner er dejligt og derfor er jeg i gang ude i haven med at forberede denne sæsons placeringer af chili, tomater og krydderurter. De sidste er der rimelig styr på i og med de fleste klarer sig fint med de temperaturer årstiden byder på.

Synes også det er fantastisk at jeg på radioen har hørt at man skal sørge for at naturhaver får mere indflydelse… det kan da godt være græsset skal slås, men det går nok lidt endnu.

Er derimod ved at drukne i chilier og tomater som står indenfor og allevegne…  håber de kun skal står der månedstid endnu. Du kan følge med i hvordan de vokser på CHILiKON.

Rester af chiliplanter efter en time ved Forårsmarkedet i Søborg

Kom dog af med en hel del af chiliplanterne ved Forårsmarked i Søborg. Opdagede ved en tilfældighed kl. 9 om morgen at der blev afholdt dette gode indslag af Haveselskabet og sad i et par minutter og overvejede om jeg havde mentalt overskud til at pakke bil og se andre mennesker og være på plads derover indenfor en time. Det gjorde jeg så og kom af med over 100 små chiliplanter på et par timer!

Blomsterne – de få jeg efterhånden har tilbage, er også godt på vej op og nogen er sågar på retur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gik en dag for et stykke tid siden i min sykælder for at få hovedet i gang med noget andet og syede mig denne kamerataske til mit Canon Powershot kamera – trængte i den grad til at få sin egen lille taske så det ikke bare lå og rodede rundt imellem alt muligt i min almindelige taske. Så nu bliver det forhåbentlig ikke ridset mere end det er blevet. Det er i hvert fald det bedste, enkleste og lette kamera jeg nogen sinde har haft. Man skal næsten ikke bruge hovedet for at betjene det, og det passer mig glimrende!

 

 

 

 

Faldt over dette rædsel af en skænk hos Kirkens Korshær og de var så søde at køre den hjem for mig samt  tage et IKEA rædsel med retur plus en kasse fuld af koge- og havebøger. Kunne dog ikke holde ud at se på den mere end en dag, og fik derfor hentet noget kalk maling som den hurtigt blev camoufleret med og efterfølgende pyntet med nye knopper – fra IKEA! Synes selv resultatet er til at holde ud at se på.

Har også leget med maling udenfor – fik den ide at bygge en chilireol hvor planterne kan stå rimelig beskyttet hvis sommeren falder ud som sidste år – blæsende og regnfuld!

Havde ryddet værktøj og rest brædder op efter dagens arbejde i haven, og det sidste jeg skal til at gøre er, at sætte låget retur på malerbøtten og hvad gør jeg så… taber lige et par sort liter maling foran havetrappen! Ikke heldigt! Mangler at hente sand for at skrubbe det sidste af…men så er det godt at jeg ikke finder det så vigtigt, kan leve med det, uanset det var dumt!

Synes det er fantastisk at man med så lille et kamera der ikke en gang er et spejlrefleks og dog alligevel kan tage billeder af både Månen og Mars som står lavt mod vest i øjeblikket, samt alt mulig andet jeg knipser på min vej. Link til diverse gallerier her

Mars, foto taget med Canon PowerShot

Månen, foto taget over et hustag

God søndag