Aktivitet i sykælderen…

Selvom det er en stund siden jeg postede noget på bloggen så er der aktivitet at spore – både i sykælderen og foran computeren.

Er ved at ændre hele min  hjemmeside idet mit webhotel igen igen har ændre på deres præmisser. Det gør at jeg er ved at minimere sideantallet og kommer snart med en enklere ny side.

Butikken på AMIO har ulykkelig vis ligget underdrejet i halvanden måned fandt jeg ud af kort før jul. Så intet julesalg! Det skyldes en fejl hos dem i forbindelse med flytning af server. Desværre har kommunikationen fra AMIO været yderst ringe og selvom det er Lauritz.com som står bag siden, var de ej heller ikke informative. Butikken skulle køre igen og du er hjertelig velkommen til at besøge denne hvor jeg har nedsat en del varer for at få plads til nye producerede.

Udover arbejdet med hjemmesiden, er jeg også gået i hækle-mode. Har lånt det halve af Købenshavns Bibliotekers hæklebøger samt googlet mig til diverse inspirationskilder og diagrammer. Det begyndte med Peter Plys figurer til en barnevognskæde og nu er jeg gået i gang med diverse demomodeller på punge og ‘flapper’ til crochet cases – hæklenåle etui samt etuier til strikkepinde.

Fik også en skøn bog af sønnike til jul om Tunesisk hækling – det der også kaldes Afghan and Tunesian crochet. Så nu venter jeg hvert øjeblik at der dumper specielle hæklenåle fra Asien i postkassen til at afprøve dette. Glæder mig!

En lille rangle blev det til en aften jeg havde lyst til at lege lidt med hæklenålen… den skal til samlingen af yderligere Peter Plys sager jeg har gang i.

Blandt andet en baby sling carrier til nevøen og hans kærestes baby der meget snart vil hilse på verden ;))

Mens jeg er ved at kreere både baby sling carrier og diverse etuier bliver disse også tegnet op, og bliver på et tidspunkt færdige som PDF-mønster der kan hentes.

God lørdag :))

Skriv et svar