Haven i oktober

Chili Purple Peach

Har kun to chiliplanter tilbage og de står beskyttet for blæst og kulde i vindueskarmen. Royal Black er jeg begyndt at høste af men Purple Peach chilier er endnu ikke modne – men flotte er frugterne.

Chili Royal Black

Chili Royal Black

Høstede de sidste Bhut Orange Copenhagen, Scotch Bonnet Red, Trinidad Moruga Red Scorpion og Chocolate Scotch Bonnet sidste weekend. Der er ren djævelskab i de chilier hvad angår styrke, og selvom de lige nu ligger på en bakke, så satser jeg inden længe på at nogle af dem skal konserveres i olie og lade resten tørre så de kan knuses til pulver. Er rimelig imponeret over at have høstet så mange af de stærke chilier, da disse virkelig har trængt til en varm, solrig og kun let brise indimellem sommervejr. Men på trods af dette, må jeg vel være tilfreds med høsten – og det er jeg!

Chili Bhut Orange Copenhagen

Chili Scotch Bonnet Red

Chili Trinidad Moruga Red Scorpion

Chili Chocolate Scotch Bonnet

Efteråret er arriveret… og haven ligner noget der godt kunne tænke sig lidt mere nusseri end jeg er i stand til for øjeblikket, så det må bare være således – så der er ikke andet for end at nyde rodet som det er, og det har vel også sin charme ;))

Haven i oktober

Haven i oktober

Er ved at have styr på alle de chili- og tomatfrø jeg har høstet hen over sommeren. Det ville være så skønt hvis der fandtes en ‘byttecentral’ for havehobbyister. For at give hjernen fri, har jeg siddet og nørdet med at lave frøposer...

God søndag :))

Gem