Hæklet kanin, gravhunde dynebetræk og snor til sut

En kollega er blevet mormor, hvor heldig kan man være :))

Fik for en stund siden af vide at det ville blive en lille pige og tænkte jeg ville hækle en lille barselsgave. Først kiggede jeg i kassen med garn og udvalgte en råhvid Merino uld og Mayflower bomuldsgarn, så begyndte jeg at hækle en snor og da den var færdig, så kiggede jeg opskrifter igennem i min mappe og faldt over denne her…

… det vil sige jeg havde en ide i hovedet om at den kunne blive til en kanin i stedet for en bamse! Begyndte at hækle hovedet… så smed jeg opskriften til side og hæklede bare derudaf, indtil jeg havde ører, ben, arme og ben. Så skilte jeg bomuldsgarnet i to og hæklede et par øjne – det er godt nok småt med mine handicappede fingre – men det lykkedes ;)) og kaninen blev samlet. Det vil sige ørerne havde jeg en ide om at de skulle have noget stof indeni. I sykælderen kiggede de fine amerikanske bomuldsstoffer igennem og udvalgte en fint ternet sart rosa. Fandt også en let boblet bomuld frem som jeg klippede et par bukser af. Det hele er nu blevet til denne lille kanin med bloomers og halstørklæde.

Min kollega er vild med gravhunde – gik derfor på jagt i hylderne med stof og fandt det sidste gravhunde-stof jeg havde – der var lige akkurat nok til at sy et klassisk babydynebetræk på 70×100 cm.

Det hele blev dejligt modtaget og det gør bare en varm om hjertet.

Velkommen til verden Sally :))